Del nyheden

Health & Rehab-messen er kendt som Skandinaviens vigtigste mødested for aktører i sundhedssektoren. Et mødested til inspiration, faglig udvikling og vidensdeling.  Derudover kan du opleve det nyeste og bedste inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, services samt pleje- og hospitalsudstyr. I Melvin Robotics er vi ved at have de sidste forberedelser færdige, så du kan få et rigt indblik i vores produkter og velfærdsteknologiske fokus.

Med hovedtemaet Aktivt liv – et liv for alle sættes der fokus på hjælpemidler, velfærdsteknologi og design, som præsenteres på konferencer, seminarer og workshops.

Hvornår: d. 15.-17. maj, kl. 09.00-17.00.
Hvor: Bella Center, Center Blvd. 5, 2300 København.

Find os og Sanbot, der alle står klar med højt humør på stand C1-081. Vi står med brede smil og stort engagement på WelfareTechs fællesstand, hvor du kan se og prøve spændende produkter. Kom forbi fællesstanden og gå på opdagelse i vores velfærdsteknologiske univers, hvor du udover Melvin Robotics kan møde:


Health & Rehab Scandinavia 2018
Hvert andet år mødes flere tusinde aktører og branchefolk fra Danmark og hele Skandinavien for at hente inspiration, opleve det nyeste inden for sundhedssektoren samt netværke. Til Health & Rehab-messen i 2016 deltog omkring 8.700 besøgende fra 49 lande. Der er i 2018 over 200 registrerede udstillere!

Vil du heller ikke gå glip af messen, er det gratis at deltage – og hvis du vil gerne springe køen over, kan du printe dit adgangskort her.

Vi glæder os til at se dig!

Flere nyheder fra Melvin Robotics

SE ALLE NYHEDER