Del nyheden

For niende år i træk løber Velfærdens Innovationsdag af stablen. En dag, hvor 1000 af velfærdens frontløbere samles for at sætte fokus på et velfærdssamfund i rivende udvikling. Bliv klogere på tendenserne, der præger velfærdsudviklingen i Danmark netop nu, og oplev innovative og velfærdsteknologiske løsninger til Velfærdens Innovationsdag 2018.

Med innovation og velfærd i fokus
I de sidste otte år har Danmarks største velfærdskonference tiltrukket velfærdsentusiaster og ildsjæle fra såvel den private som offentlige sektor, og i år er ingen undtagelse! D. 25.01.18 åbner Mandag Morgen dørene for dette års Velfærdens Innovationsdag 2018. Her stilles der skarpt på de vigtigste tendenser, udfordringer og muligheder samt konkrete løsninger, der viser vejen frem.

Det sker:

Tid: Torsdag d. 25. januar 2018, kl. 08.30-17.30.

Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 Vesterbro, København.

 

Dagen er spækket med et væld af aktiviteter. Oplev blandt andet:

• De nyeste velfærdsløsninger med innovative svar på, hvordan udfordringerne kan løses.
• En række temasessioner, der dykker ned i centrale velfærdsudfordringer.
• Et aktivt udstillingsområde, der giver ny inspiration og viden om Velfærdsdanmark 2018.
• +1000 velfærdsledere og udviklingsansvarlige, du kan dele idéer med.

Du kan se det fulde program for dagen her.

Med den intelligente servicerobot til konference
I år følges vi med Sanbot, når robotten tager til Velfærdens Innovationsdag 2018. På vores stand nr. 27 sørger Sanbot for produktpræsentationer, dans og spreder ikke mindst fantastisk stemning. Kom forbi og sig Hej til Sanbot!

Udover at være på stand 27 kan du også opleve robotten et andet sted på konferencen. Sanbot har nemlig fået den fornemme opgave at berige speakers lounge-området med højt humør og information om Velfærdens Innovationsdag 2018.

Du kan læse meget mere om Sanbots mange muligheder på robottens hjemmeside.

Sanbot in storeKun fantasien sætter grænser for Sanbots muligheder

Robotteknologi bekæmper ensomhed
Med os på standen har vi også den fantastiske AV1 udviklet af No Isolation. AV1 er en robot, hvis hovedformål er at give langtidssyge børn og unge en mulighed for at deltage i undervisning og bibeholde det sociale samvær i skolen.

Mere end 6600 børn og unge i Danmark er i længere perioder for syge til at gå i skole. Social isolation blandt børn kan være ødelæggende og kan føre til lavt selvværd, svær depression og social usikkerhed. AV1 fungerer som øjne, øre og stemme, når man ikke selv kan være der. Hjælpemidlet AV1 bidrager derved til at bekæmpe den ensomhed, der kan opstå ved længerevarende sygdomsforløb.

AV1 robotAV1 bekæmper ensomhed hos langtidssyge børn

Flere nyheder fra Melvin Robotics

SE ALLE NYHEDER