Del nyheden

Vi har fået nyt navn, og et nyt produkt er tilføjet til vores portefølje. Men vores ekspertise, medarbejdere, service og fokus på robotteknologi er stadig det samme.

 

Melvin Robotics ApS

Melvin Robotics ApS er en dansk fremtidsorienteret robotvirksomhed. En virksomhed, der er vild med teknologi og robotter og målet om at gøre en forskel via koblingen mellem menneske og robot. Vi arbejder for at levere produkter, der bidrager til sundhedssektoren, virksomheder såvel som privatpersoner på verdensplan.

Kompetenceskaren er bred hos Melvin Robotics ApS og omfatter alt fra udvikling, salg, implementering til efterfølgende servicering af robotter.

Det betyder, at vi stadig er mindst lige så robot- og teknologibegejstrede, som vi altid har været. I stedet for udelukkende at have fokus på MELVIN® og funktionsnedsættelse i forbindelse med toiletbesøg har vi bredt viften ud med servicerobotten: Sanbot.

Kort fortalt har Melvin Robotics ApS udviklet og er eneforhandler af hjælpemidlet MELVIN® på verdensplan og er samtidig eneforhandler af robotten Sanbot på det danske marked.

 

Bliv klogere på vores nye robotter

Vores navneskift og produktudvidelse er årsagen til, at vi i dette øjeblik arbejder hårdt på at kreere et online univers for både Melvin Robotics, Sanbot og MELVIN®.  Du vil fortsat kunne besøge www.mymelvin.com for information om hjælpemidlet MELVIN® og på www.sanbot.dk kan du læse meget mere om vores servicerobot Sanbot.

 

Flere nyheder fra Melvin Robotics

SE ALLE NYHEDER