Vi skaber koblingen mellem menneske og maskine

Melvin Robotics ApS er en dansk fremtidsorienteret robotvirksomhed, der sætter fokus på teknologi og robotter samt målet om at gøre en forskel via koblingen mellem menneske og robot. Vi arbejder for at levere produkter, der bidrager til organisationer, virksomheder og samfund såvel som privatpersoner på verdensplan.

En fremtidsorienteret virksomhed

Melvin Robotics ApS er Nordjyllands svar på en fremtidsorienteret robotvirksomhed med domicil i Aalborg. Robotter, velfærdsteknologi og mennesker er omdrejningspunktet for vores dagligdag. Vi arbejder ikke blot med robotter, men med intelligente robotter. Ligeledes arbejder vi ikke blot med velfærdsteknologi, men med brugerdreven velfærdsteknologi. Vi arbejder med synergien mellem mennesker, robot og teknologi på flere forskellige niveauer.

Vi arbejder for borgere med behov for assistance til af- og påklædning i forbindelse med toiletbesøg kan blive helt eller delvist selvhjulpne via vores hjælpemiddel MELVIN®. Og så arbejder vi for at tilbyde robotten Sanbot til fremtidens serviceoplevelse og som suppleant til leg og læring i uddannelsessektoren.

Dette vidner om, at robotter og teknologi er fremtiden på mange forskellige niveauer. Vi arbejder således med flere forskellige kundegrupper via vores to produkter.

Vores drivkraft

Hos Melvin Robotics drives vi af både at skabe og tilbyde fremtidens robotløsninger. Vi udvikler og sælger robotter, der har til formål at fremme menneskers muligheder og gøre hverdagen lettere, uanset om det er via øget livskvalitet som følge af øget selvhjulpenhed, fremtidens kundeoplevelse eller undervisningsforløb. 

FÅ MERE INFORMATION HER