Del nyheden

Melvin Robotics ApS har sin placering i Aalborg – og vi er så heldige, at vores nabo er mindst lige så interesseret i robot- og velfærdsteknologier, som vi selv er. Vi holder nemlig til lige ved siden af Center for Velfærdsteknologi Nord (CFV Nord), hvor du kan komme helt tæt på de nyeste velfærdsteknologier. Centret har til formål at inspirere og fremvise muligheder for borgere og medarbejdere i forhold til velfærdsteknologi med henblik på at skabe et større indblik i velfærdsteknologiske løsninger også i praksis.

 

Sig Hej til MELVIN® og Sanbot
På Center for Velfærdsteknologi Nord kan du både se MELVIN® og mærke på egen krop, hvordan MELVIN® kan tilføre både selvhjulpenhed og livskvalitet gennem assistance til toiletbesøget. Netop nu kan du også opleve Sanbot på Center for Velfærdsteknologi Nord, hvor robotten står klar til at byde dig velkommen.

Center for Velfærdsteknologi Nord er en del af selskabet Center for Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S er et samarbejde mellem Brønderslev, Jammerbugt og Aalborg Kommuner. Læs mere om centret her.

Flere nyheder fra Melvin Robotics

SE ALLE NYHEDER