Del nyheden

Ny visuel identitet med ny hjemmeside og nyt logo

Nu kan vi endelig løfte sløret for den visuelle identitet i Melvin Robotics. Vi har fået ny hjemmeside samt nyt logo, og vi er stolte af at byde velkommen på det nye melvinrobotics.com. Med et nyt layout og et mere brugervenligt samt overskueligt design håber vi, at I bliver lige så glade for vores nye hjemmeside, som vi selv er.

Selvom flere ting er ændret markant, har det fra start været essentielt for os, at det nye forsat afspejler det Melvin Robotics, som vi ser, og som I kender det; nemlig en kompetent og innovativ virksomhed, der leverer og udvikler nyskabende, robotteknologiske produkter, som gør en forskel.

I forbindelse med vores nyeste robots indtræden i Melvin Robotics har vi valgt at lave en ny hjemmeside for virksomheden. Her kan du læse mere om Melvin Robotics, om vores produktportefølje, og du kan selvfølgelig også stadig tilgå hjemmesiden mymelvin.com for mere information om hjælpemidlet MELVIN®. På sanbot.dk kan du blive klogere på den intelligente servicerobots mange muligheder. Hjemmesiderne kan også tilgås fra både mobile enheder og tablets.

Tanken bag vores nye hjemmeside har vores at skabe en brugervenlig og informativ side, der er overskuelig at navigere rundt på. Det nye design har tilført vores side et stærkt visuelt udtryk, som sætter fokus på de områder, hvor Melvin Robotics skaber værdi.

 

Vi vil løbende opdatere siden, så I kan følge med i, hvad vi foretager os af spændende opgaver.

Velkommen til det nye Melvin Robotics! Ta’ et kig omkring!

Flere nyheder fra Melvin Robotics

SE ALLE NYHEDER